14-11-11

Waregem - Lier: wedstrijdverslag

 

Bent Merkschoenen Waregem – Guco Lier:

 

Na een overwinning (competitie) en nederlaag (beker) op Lier, kwamen de jongens van Guco ons een bezoekje brengen in de eigen Treffer. Wat wij wel geleerd hadden uit de vorige confrontaties was dat we beter geconcentreerd startten, anders was Lier een tegenstander die bleef vechten tot het eind.

 

Zo gezegd, zo gedaan. Onze start was verschroeiend waarbij er meteen een 14-0 op het bord stond. Lier was hierdoor erg aangeslagen en kon niet meteen reageren. Onze Bentjongens bleven echter doorduwen waardoor de eerste quarter op 26-3 eindigde.

 

Gedurende het tweede quarter hield de coach de ploeg scherp. Zowel in offense als defense werden weinig foutjes gemaakt en we konden gaan rusten met een 50-17 stand. Nu kwam het er op aan om niet nonchalant te worden.

 

Na de rust kon Lier nog steeds geen antwoord vinden op de mooie combinaties van Waregem, dat op die manier vlot bleef scoren. Resultaat 71- 28 met nog 10minuten te spelen; de century leek in zicht.

 

Toch liep het niet meer zo vlot in het laatste quarter en moesten onze jongens zich nog reppen om dit winnend af te sluiten (12-10). Zo werd deze wedstrijd al bij al makkelijk gewonnen met 83 – 38.

 

Colpaert Gauthier

 

De commentaren zijn gesloten.