09-10-12

Wedstrijdverslag

Wedstrijdverslag: Oostkamp – Waregem (55-85)

Vandaag stond oostkamp op het programma, een lager geklasseerde maar niet te onderschatten ploeg.   We moesten dus opletten en de tegenstrever niet onderschatten.

We startten de match met een zeer goede defense maar slaagden er omwille van vele missers niet in om een kloof te slaan. Vanaf minuut 3 zat iedereen goed in de wedstrijd en konden we uitlopen van Oostkamp,  dat het moeilijk kreeg om ons ritme te volgen.  Zo konden we dan ook de eerste quarter zeer ruim winnen. (11-27)

In de 2de quarter hetzelfde wedstrijdbeeld , hoewel naar het einde op van het quarter de concentratie wat verslapte .  (ruststand 23-49)

Tijdens de rust werd ons duidelijk gemaakt dat we een even sterke 2e  helft moesten spelen als onze eerste helft,  en dus niet dezelfde fout zouden maken als  vorige week (sterke 1ste helft, zwakke 2de helft).  Helaas slaagden we daar niet in en was de “fut” een beetje uit de ploeg.   De overwinning kwam echter nooit meer in gevaar.  

Conclusie: we moeten ons niveau de volle 40minuten kunnen aanhouden als we ook tegen sterkere ploegen resultaten willen neerzetten. 

De commentaren zijn gesloten.