21-10-12

Foto's Kortrijk - Waregem

Kortrijk Kadetten

15-10-12

Wedstrijdverslag

Bent Schoenen Waregem – Kon BBC Oostkamp

 

Nu dat we de heenronde hadden afgesloten met 5 op 5 overwinningen begonnen we met vol goede moed aan de terugronde. Dit was ook meteen herkenbaar in het spel van Waregem. Waregem startte namelijk verschroeiend met goed georganiseerd basket waaraan de tegenstrever niet kon tippen. Resultaat we sloten het 1ste kwarter af met 32-4. In het 2de kwarter was de mindset iets minder, toch was het niveau iets te hoog gegrepen voor de tegenstanders. We gingen de kleedkamer in met een tussenstand van 57-23. De coach hamerde erop om een sterke 2de helft te spelen, maar de focus ontbrak ietwat. Toch sloten we het wisselvallig 3de kwart af met een kleine voorsprong. De kaap van de 40 punten was hierdoor bereikt. De concentratie van de spelers in het 4de kwarter was niet veel soeps. De coach kon dit meteen waarnemen en greep dan ook onmiddellijk in. Hij vroeg de jongens om de kaap van de 50 punten voorsprong te bereiken. Dit resulteerde dan ook in een mooie thuiszege. De eindstand was 96-44.

 

Grt Tim B

09-10-12

Wedstrijdverslag

Wedstrijdverslag: Oostkamp – Waregem (55-85)

Vandaag stond oostkamp op het programma, een lager geklasseerde maar niet te onderschatten ploeg.   We moesten dus opletten en de tegenstrever niet onderschatten.

We startten de match met een zeer goede defense maar slaagden er omwille van vele missers niet in om een kloof te slaan. Vanaf minuut 3 zat iedereen goed in de wedstrijd en konden we uitlopen van Oostkamp,  dat het moeilijk kreeg om ons ritme te volgen.  Zo konden we dan ook de eerste quarter zeer ruim winnen. (11-27)

In de 2de quarter hetzelfde wedstrijdbeeld , hoewel naar het einde op van het quarter de concentratie wat verslapte .  (ruststand 23-49)

Tijdens de rust werd ons duidelijk gemaakt dat we een even sterke 2e  helft moesten spelen als onze eerste helft,  en dus niet dezelfde fout zouden maken als  vorige week (sterke 1ste helft, zwakke 2de helft).  Helaas slaagden we daar niet in en was de “fut” een beetje uit de ploeg.   De overwinning kwam echter nooit meer in gevaar.  

Conclusie: we moeten ons niveau de volle 40minuten kunnen aanhouden als we ook tegen sterkere ploegen resultaten willen neerzetten. 

02-10-12

Beker

Beker WVL Cad Heren - 1/16 Final A

7897

Woe   31/10/2012

19:30

                   Bent Schoenen Waregem - B

-

Bent Schoenen Waregem - A

Beker

Match Date

Hour

Reeks

Game Day

MAtch Nbr

Home Club

Away Club

Hall

zondag 4 november 2012

15:00

Landelijke Kadetten Jongens D Landelijk

Beker van Vlaanderen

6592

Waregem

BBc Falco Gent - A