04-03-13

Wedstrijdverslag

 

verslag: "Waregem - Port of Antwerp giants"
 
Met een uitgedunde ploeg moesten we vandaag aantreden tegen de gedeelde nummer 1 van de competitie. De match moesten we afwerken zonder Gauthier (geblesseerd), Giebe (geblesseerd) en Thomas (School uitwisseling).
 
De eerste en tweede quarter hielden we gelijke tred met Antwerpen, zowel offensief als defensief. De quarter standen tonen dit ook duidelijk aan, de eerste quarter was de uitslag namelijk 14-13 in het voordeel van Antwerpen en na het tweede quarter gingen we de rust in met 30-30 op het score bord, de match kon dus nog alle richtingen uit.
 
Na de nodige peptalk in de kleedkamer kunnen we aan de tweede helft beginnen. Helaas wordt al rap duidelijk dat Antwerpen beter uit de kleedkamer komt en op die manier slaan ze een klein kloofje, gelukkig reageren we tijdig en kunnen we het verschil beperken. We eindigen de derde quarter met 44-47 op het score bord, alles is dus nog mogelijk.
 
De vierde quarter beginnen we slordig met heel wat bal verliezen die Antwerpen omzet in doelpunten aan de overkant. na een aantal minuten in het vierde quarter keken we al rap op tegen aan achterstand van +/- 9 punten, een kloof die we niet meer gedicht zullen krijgen. Ondanks de achterstand konden we toch nog heel wat weerstand bieden, maar wanneer de achterstand ook mentaal begon te knagen was de match zo goed als gespeeld. Uiteindelijk verloren we de match met 6 punten, door een slordig vierde quarter want Antwerpen was te pakken. Eindstand: 59-65.

De commentaren zijn gesloten.