22-09-14

wedstrijdverslag

20/09/2014  BSW - Kontich Wolves      95 – 62        

 

Precies drie weken na de heenwedstrijd mochten we de Wolves al op eigen veld ontvangen. In tegenstelling tot eind augustus speelden we nu wel de ganse wedstrijd op hoog stabiel niveau. Met vier driepunters in het eerste quarter en later in de match nog zes toonden we hoe sterk dit wapen wel is. Binnen de tien minuten na aanvang hadden zeven van onze negen spelers de weg naar de korf al gevonden. Collectief liep weinig mank. De lijnen werden goed gelopen en het afwerkingspercentage mocht er wel zijn. Q1 28-16. Ik benadruk nogmaals het ploegspel. Ook in verdediging. Wat is het genieten als je vaststelt dat de ploegmaten blindelings elkaars man overnemen bij snelle offensieve tegenacties. Even lekker zijn de assists die bij sommige spelers van weinig egoïsme getuigen. Met 22 punten verschil de rust in gaan geeft wel enig comfort. Q2 52-30. Na de koffie  was de concentratie weg. Tijd om na enkele minuten orde op zaken te stellen tijdens een time-out. Niet dat de bezoekers van ons zwak moment profiteerden. Zowat de helft van de zaal - de bezoekers incluis – kregen het zandmannetje op bezoek. Q3 72-43. Het laatste quarter bracht weer wat animo. Kontich toonde dat ze wel een en ander in hun mars hebben. Daar trokken onze jonge kadetten zich geen bal van aan en ze bezorgden de kijkers  met snelheid en mooie driehoekjes alsnog een mooie finale. It’s still a long way to Tipperary!

 

 

Mario

07-09-14

.

6/09/2014  KBBC Oostkamp - BSW     45-84

 

 

VRIJDAG 5 SEPTEMBER ROND 20.00u GEBEURDE ER EEN DRAMATSCH ONGEVAL AAN SCHIERVELDE. LIEVEN GHEKIERE, OPRICHTER VAN G&V ENERGY GROUP, IS OVERLEDEN BIJ EEN HELICPTERCRASH.

 

DIT DRAMA SLAAT ME MET VERBIJSTERING.

 

IN DEZE MOEILIJKE MOMENTEN GAAN MIJN STEUNBETUIGINGEN EN MIJN GEDACHTEN UIT NAAR ZIJN FAMILIE, ZIJN VRIENDEN EN ZIJN MEDEWERKERS.

 

 

NICK