01-10-15

wedstrijdverslag

26/09/2015   BSW U18 Landelijk – BBC JEUGD GENTSON   107 - 29

 

Tijd voor een evaluatie zei Mario, en hij kroop in zijn pen. Wie kent er deze nog: als je geen vijftig punten kunt maken, kan je geen wedstrijd winnen! Welnu, op vijf wedstrijden kregen we 232 punten tegen. We zouden er een challenge kunnen van maken…

 

Of het nu Oostkamp, Gent of Aalter is: het maakt allemaal zoveel niet uit, die eerste ronde is een must en we moeten erdoor en nog wel liefst zonder al te veel gebroken neuzen. Ik hoor elk weekend wel eens de vraag of we tevreden en goed bezig zijn. In elk geval beter dan de vijand denk ik dan. De beoordeling zelf laat ik over aan de coach. Over wijsheden gesproken: het is makkelijker om een goede pas te geven dan drie man voorbij te dribbelen!

 

De grootste uitdaging is om telkens weer opnieuw de boog gespannen te houden. Het splijtende basket van weleer is bij momenten zichtbaar en zeker latent aanwezig. Twee centuries en menig driepunters achter de rug willen we in de terugronde brandhout zien. Voor de spelers die zin hebben in spaghetti: daar is nog werk aan de winkel!

 

 

Tot zondag in Aalter, MariJ.

De commentaren zijn gesloten.